/

Mezoterapija

MEZOTERAPIJA

U našem studiu radimo tri tehnike mezoterapije: mezopenom, dermarolerom i najzastupljenija je mezoterapja bez igala ili mezoporacija

MEZOTERAPIJA NO NEEDLE (bez igle) je savremena nehirurška, bezbolna i veoma efektna metoda pomoću koje se aktivne supstance unose duboko u srednji sloj kože- mezoderm. Aparat funkcioniše po principu neizmenične struje koja vrši razmeštaj ćelija epiderma i bazalne membrane (granica epiderma i derma) stvatajući nove kanale koji omogućavaju apsorpciju aktivnih supstanci čak do 95% i tako stimulišu stvaranje novih ćelija i regenerišu celokupan dermis. Uz pripremu dermoabrazijom daje fantastične i momentalno vidne rezultate.

Radi se serijski na 10-15 dana 4-8 tretmana za lice, vrat i dekolte: zatezanje i podmladjivanje, hidratacija i regeneracija, uklanjanje ožiljaka i hiperpigmentacija, kao i za telo: uklanjanje celulita i strija, lokalizovane masne naslage, oblikovanje i zatezanje tela. Za izvodjenje ovih tretmana koriste se 100% sterilne ampule i kokteli renomiranih svetskih kuća koje se odredjuju na osnovu individualnih potreba klijenta u zavisnosti od problema koji tretiramo.